Fauzidah 's FotoPage

By: Fauzidah Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 2-Nov-2008 03:48 Email | Share | | Bookmark
ANNUAL DINNER PKP KUCHING

3 artis glamer PKP Kuching
berduet dengan Rachmat Ratapura
 
View all 5 photos...
Merupakan dinner pertama yang dianjurkan oleh PKP Kuching...Sambutan amat mengalakkan, Majlis di acarakan oleh Azrul dan Dayang Nashreen...Best!!!!!!!!!! seperti biasa ada game yang menghiburkan....dan kebanyakannya nak tunjuk bakat dalam bidang nyayian.....you guys very SPORTING!!!!!!!!!!! Hopefully, we can have second annual dinner for the next year....SEE YEAH................


Friday, 29-Aug-2008 04:09 Email | Share | | Bookmark
sgatar

pasangan saya...shahminan
yaya dan azrul
leha dan tim
View all 7 photos...
program yg dianjurkan di LHDN....seronok...semenjak saya bertugas di sini, inilah kali pertama saya join aktiviti yg dianjurkan oleh majikan...banyak pengalaman baru yang saya perolehi dengan terlibat aktiviti ini...selain ramai kenalan dari oversea, saya juga menimba pengalaman dalam bekerja berkumpulan...dimana saya dan beberapa org rakan yang lain diminta untuk membuat satu persembahan tarian zapin tanpa guru tarian...kami buat bunga tarian itu sendiiri, kaliografer sendiri...cari pakaian yg digunakan sendiri...maknanya kami kena berkorban bukan setakat tenaga, tetapi poket money jugak... mana tak nya kami nak persembahan kami persembahan terhebat, maka kami sanggup keluarkan duit sendiri untuk menyewa baju dan acsesori. walaubagaimanapun kami sangat berpuas hati selepas persembahan tersebut...walaupun ada diantara kami yg sememangnya kaku....dlm masa 2 minggu kami praktis, kami dapat hasil dari usaha kami tersebut...KEPUASAN....kami sendiri puas hati,,,majikan puas hati, tetamu pun puas hati....


Monday, 28-Apr-2008 06:25 Email | Share | | Bookmark
sambungan.........

mama pilih yg nie...
mak buk pulak nak yg nie
itu pulak mak ngah
View all 34 photos...
14/04/08:hari nie berat badan nak bangun.jam 10 bertolak ke go kart racing ntah di mana tempatnyer....mestilah ayah, pak udak dan pak anjang racing...pak udak menang ayah kalah..ha ha ha, tengah hari mengisi perut di karamunsing komplek. petang nya pulak kami ke Tanjung aru. bermain pantai, melihat matahari terbenam...indah sungguh, malam tu kami makan bakso di tanjung aru...sedap jugak yer...
15/04/08: hari ini kami kerancang ke ZOO LOK KAWI, jauh jugak 45 minit perjalanan. baby sya lah org paling seronak...sebab dier suka tengok haiwan....yg ganas2...fooyooooooooo.ptgnyer...kami menghabiskan masa di centre point...mestilah mak ngah, mak buk dan pak anjang beli handphone baru...kat sana murah tau....makan tengahari di burger king dam malam nyer memberli mutiara di pasar filiphine.
16/04/08: hari nie kami akan bertolak ke kuching...jadi kami tidak merancang utk pergi jauh dr hotel...cuma pusing2 di bandar KK..petang kami mengemas dan siap di airport sabah jam 5 ptg. fligt jam 7 mlm, kami menjamu makan malam di airport, mahal sungguh...dah......SELAMAT TINGGAL SABAH>>>>


Monday, 28-Apr-2008 05:23 Email | Share | | Bookmark
syakirah melancong ke sabah....

berkemas...seronoknyer...
di airport kuching sarawak
seawal jam 6..ke kundasang
View all 40 photos...
6 hari berada di negeri bawah bayu...SABAH...seronok tak terhingga...byk tempat yg menarik....dan byk lagi tmpt yg belum dilawati...seperti pulau manukan, dll. kami bertolat pd 11/04/08 pd 2.45 p.m. setibanya di sana kami dijemput oleh cousin dan brehat di rumahnya utk semalam. pada sblh mlm nya kami bersiar2 di bandar kota kinabalu, menyewa kereta dan menjamu selera di waterfront.
12/04/08: seawal jam 5.30 pagi kami bersiap dan bertolak ke kundasang jam 6 pagi jalan yg berbukit2 dan mengiringi byk lori besar menyebabkan perjalanan kami mengambil masa 3 jam utk ke kundasang..tapi best..atas sana sejuk, tak perlu guna aircond, fresh air pun mencukupi..
kami membeli sayur2an dan buah2an utk dibawa balik ke kuching...
kami meneruskan perjalanan ke ranau dan berehat utk makan tengahari, selepas itu kami ke hot poring water..sebelum mandi di kolam kami mendaki gunung utk ke canopy walkway...penat bukan main...(berat badan pun kurang 2 kg)...rasa gayat menaki canopy walkway (tinggi sangat2), tetapi dihadapi jua...selepas itu kami merendam kaki di kolam air panas. tak boleh lama..nanti melecur...
dan kami terus mandi di kolam air sejuk... perjalanan balik ke KK tak lah lama sangat, hanya 2 jam dah pun sampai...kami terus check in di MARINA COURT APARTMENT, tingkat 9 bilik 902. kami melepaskan penat dengan memandang suasana laut yg sungguh indah...sungguh indah...huh...malamnya sekali lagi kami bersiar2 di pasar malam, pasar filipine dan menjamu selera di WATERFRONT.
13/04/08 : hari ini aktiviti kami dipenuhi dengan melawati muzium...muzium yg diperbagaikan dengan rumah kediaman setiap kaum disabah (byklah tak terkira), barang antik, pakaian tradisional kaum di sabah, tokoh2 sabah tulang ikan paus yg besar dan sebagainya...
petang nya pula kami menghabiskan masa di centre point dan waarisan squre.


Wednesday, 5-Dec-2007 06:55 Email | Share | | Bookmark
DINNER KELAB TM SARAWAK

 
saya dan adik...nyanyi lagu kristal
suasana semasa mnyanyikan lagu kristal
View all 17 photos...
seminggu selepas dinner CMCC saya dijemput utk menghadiri DINNER TM SARAWAK yang diadakan di Sarawak Golf Club. dijemput untuk menyanyi dan persembahan poco2. on ajelah...makan free...he he he....yang nie saya bertuah sikit kerana dapat pulak present kerana menjadi org paling sporting pada mlm tu..saya dpt handbag...HOREY>>>>>>>>>>
makanan mlm tu sungguh sedap...makan ala2 seafood.....jomlah tengok gambar....


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net